Widgit Software

Produktsupport

Sverige

Programuppdateringar

Communicate: SymWriter
First Keys 3

Communicate: In Print
Communicate: By Choice

För de som har In Print (version 2.8, eller senare) eller By Choice (version 1.4, eller senare) och som vill kunna redigera i sina ordlistor finns den nya Wordlist Manager. Med Wordlist Manager följer en prova-på-version av SymWriter. åikonen för att ladda ner prova-på-versionen av SymWriter tillsammans med Wordlist Manager.

Communicate: In Print

Uppdatera till version 2.80.270

Den här uppdateringen installerar ca 1100 Widgitsymboler samt ordlistan Widgitsymboler 15. Med denna uppdatering kommer symbolbasen att innehålla ca 13 000 symboler.

Hargdata Ltd

Hargdata

Östra Harg, Torpängen, 585 91 Linköping, SWEDEN
Tel: (+46) 13-712 70 Fax: (+46) 13-712 70
Email: info@hargdata.se
Web www.hargdata.se

Share this page:
Widgit Health
SymWriter Online
Symbolworld
Symbols inclusion project
Top
© Widgit Software
Symbols Worldwide Ltd T/A Widgit Software